Ontdek de invloed van verschillende soorten water in het BRITA H2O-lab
Barista's weten al lang dat niet elk water geschikt is voor een goede kop koffie. Maar ook voor apparatuur in de professionele keuken en voor goed...
Barista's weten al lang dat niet elk water geschikt is voor een goede kop koffie. Maar ook voor apparatuur in de professionele keuken en voor goed...
Nestlé Professional biedt onder het label GARDEN GOURMET oplossingen voor chefs voor de eiwittransitie in hun menu. SVH Meesterkok Marcel de Leeuw...
Het is een misvatting dat alle rundvleesproducten eenvoudig rosé geserveerd kunnen worden. Bij een biefstuk gaat dat over het algemeen prima. Maar...
In de dynamische wereld van de horeca is de ambiance van een terras vaak net zo bepalend als de kwaliteit van het eten en drinken. Gasten zoeken naar...
Sanitaire producten zijn niet altijd top-of-mind bij hospitality bedrijven, terwijl ze wel degelijk invloed hebben op de gastbeleving. Als ze er niet...
Als ondernemer in de horeca wordt een duurzame transportoplossing steeds belangrijker. Zeker met de strengere milieu-eisen die volgend jaar van...
Contant, pinpas, creditcard, smartphone, QR code: het aantal manieren van betalen is de laatste jaren enorm toegenomen. Gasten kunnen echter niet...
Comfort, service, flexibiliteit en gemak; zo wil IntercityHotel de nieuwste generatie hotelgasten enthousiasmeren. Het hotelmerk doet dat onder meer...
We stappen in de wereld van Italiaanse keuken terwijl we spreken met Jeroen de Zwart, chef-kok en culinair adviseur. Hij neemt ons mee op een korte...
De 10 Geboden ligt wat verscholen in Uden, niet direct zichtbaar vanaf de doorgaande route. Shannen: 'We zitten hier eigenlijk in een hele mooie dode...